...

...

Anotace: jedna tečka za druhou

něco hledat
něco nenacházet
něco vzít
někam jít
něco říct
něco najít
někam se odebrat
něco vytáhnout
něco dát
něco dostat
někam se navracet
něco zapomenout
někam se vrátit
něco přibrat
a hybaj domů
uvařit večeři
Autor Monterey, 19.11.2008
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ten závěr zjednodušil život na stereotyp,nedopustím to,alespoň u mě

19.11.2008 00:54:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí