Mensa

Mensa

Anotace: ..

V brutaru vařily sliny
zesnulýho génia
laboratoř u Biliny
chtěla získat DNA

Jenom lidi kvalitní
klonovat se budou
doktor vám rád poradí
a na řitní pozadí
kérka rudou tuhou
určí vaše pořadí.

Svět se zbaví blbů
mrzáků a hrbů
všichni v Mensa klubu
řeší rébusy
dělat nikdo nemusí.

Kdo kopat bude strouhy?
a vyvážet kontejnery
cucat hovna dlouhý
a válcovat téry
když nebudem mít Dezidéry
bude bordel nový éry...
Autor zenge, 19.11.2008
Přečteno 219x
Tipy 3
Poslední tipující: Myrja, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! je působivost a myšlenku ... mno samí takoví lidé... o těš se lide! To bude pohroma...

19.11.2008 16:18:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí