Fatamorgana

Fatamorgana

Anotace: bez velkých písmen a čárek...není to chyba...

Sbírka: Půlnoční valčík

zpívám jako dítě
dětským hláskem
a směju se
na houpačce
sluncem prosycená obloha
uprostřed louky
la la la
zástupy lidí
uprostřed vlčích máků
modré chrpy a schnoucí stébla
vysoké trávy
vzduch se tetelí
krásní lidé
na obzoru
houpačka se houpe snad ve větru
la lalala
Autor Willou, 19.11.2008
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí