Brána do světa...

Brána do světa...

Anotace: :)

Podej ruku malíři,
něchť se barvy rozhýří,
štětče nakresli mi bránu
nad ní duhu, vedle vránu.
Podej ruku půjdem bránou
vedeni tu černou vránou.

Veď jen veď nás do pohádky,
jednou tam a pak zas zpátky.
Zpátky k temnu našich duší,
štětec čeká, on to tuší,
že až temnu propadneme,
že jej znovu popadneme.

Znovu budem kreslit bránu,
nad ní duhu, vedle vránu.
A pak bránou zase zpátky,
vrátíme se do pohádky.

Věnováno milovníkům pohádek…
E.WolfeMariel
Autor Erazene, 20.11.2008
Přečteno 238x
Tipy 2
Poslední tipující: mauvais-ange
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ou to je pěkné :) Zrovna dneska mě napadlo, že už jsem dlouho nic nemalovala. Možná až opět temnu propadnu...

25.11.2008 20:02:00 | mauvais-ange

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí