jsme neviděli

jsme neviděli

Anotace: hříčka

ty útoky chtění
úplné chvění
co všechno by jsme
někdy chtěli

z neděle na pondělí
z roku na rok
snad úplný nárok
se přání mění

jak léta a sněhy
v návalech něhy
aby jsme věděli
jak věci jsou změněny

co dříve jsme nechtěli
to by jsme chtěli
a co jsme měli
jsme neviděli
Autor radexk, 21.11.2008
Přečteno 248x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Psavec, maliska, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Parádní kousek, líbí se mi.

21.11.2008 19:16:00 | Psavec

Tak tohle je super! ST!!! no comen, není potřeba.

21.11.2008 14:38:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí