XXXL

XXXL

Anotace: ..XXX..

Nemám už z ničeho převelký strach,
tak kde se courá můj nájemný vrah?
Mám už jen z něčeho pramalou radost,
tak mému životu učiňte zadost!
Budím se zpocená, zděšená ze sna,
realita je mi přespříliš těsná.
A když ji nemáte v XXXL,
kdo by tu, do háje, přežívat chtěl?

Říjen
Autor DalfaSalfa, 21.11.2008
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: 6thSun, maranika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí