Noční víly

Noční víly

Anotace: Kdopak ví, co se mu v noci děje v hlavě...

Nechte mě hádat,
snad ještě chvíli
a pak přiletí ty malé víly...
A ony ukáží vám ten správný směr
- ne, že by to snad někdo chtěl

Malé hledačky pravdy
- drobounká svtořeníčka,
která začnou hledat vždy,
když semkneš víčka...

Ony našeptávají ti
do ucha
pravdu.
Třeba o tom,
zda miluješ tu svou vysněnou
Magdu

A ráno se probudíš
a už se nestaráš,
že to, co se ti zdálo
neprinesl čas

Že za tvé
duše klid
mohl ten křehký
vílí lid

Tak teda dík
a zítra přiďte zas...
A ne, aby jste se opozdily!
Přijdtě, prosím, včas
Přečteno 315x
Tipy 14
Poslední tipující: Mallerick, devcatko z jetele, Sam&ntha CH.Camberly Way, jedam, angel_s.r.o, LaVendel, Caracol, Kristine Clary-Aldringen, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Šikovná holko, potěšila jsi mne

25.11.2008 22:03:00 | devcatko z jetele

povedla se...

23.11.2008 00:23:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí