Handelovo srdce

Handelovo srdce

Anotace: Jeho srdce tlouklo vášní

Královna Anna čeká,
až ji přijdete navštívit s hudbou.
Našlapuje tiše v předsíňce svého pokoje,
až ji zavolají.
Představuje si vaši tvář,
vaše rty i paruku.
Chtěla by lásku,
kterou jste ji dal,
život k ní nebyl milostivý.
Vaše srdce, ano vaše srdce, pane
udělalo z nevinného dítěte naši krásnou královnu.
Královnu Annu.
Autor PatriceB, 23.11.2008
Přečteno 318x
Tipy 12
Poslední tipující: BArBArKO, snupicek, hanele m., Holis, kroužek, Marfuša, oakbark, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí