s milou na jaře

s milou na jaře

Anotace: 18.11.2006 – 4.12.2006

Nejen, že bych uctíval
Tvojí sílu noci
sám bych si tě užíval
ku naší pomoci

těžko se to říká teď
když nevím co říct
čekám možná odpověď
na rub co nemá líc

slova jsou jak kapky
sluníčkového deště
chci je vrátit zpátky
vím, že povíš ještě

neznám, nevím, tápu
prostě jen chci říct
že jediné co chápu
chci tě. . . víc a víc

pršet, stékat a tak dál
jenom my dva v páru
vedle sebe a jak dál ?
jsi láskou mou v poháru

vidím světla létavic
a nemusí být březen
tak jako hvězda hledajíc
já chci být tebou nalezen

… pouze jen a jen tebou
Autor cado, 23.11.2008
Přečteno 289x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Psavec, Mbonita, mauvais-ange, Paulín, labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře se mi četla, líbí se mi.

23.11.2008 22:08:00 | Psavec

je to nádherný text..je v něm
něha,vášeň,sen
člověk je okouzlen..

23.11.2008 21:42:00 | Mbonita

Tak přesně tohle jsem si teď říkala :D

23.11.2008 21:38:00 | mauvais-ange

Já bych to brala jako hezké vyznání :o)

23.11.2008 19:57:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí