Nemocná holčička

Nemocná holčička

Anotace: Jedná se o malou holčičku,která je na tom teď špatně a má před operací,takže poslední věty neberte vážně...

Narodilo se dítě,
na počátku nového tisíciletí,
máma nevěděla více,
snad dnes jsou naposled v objetí?!
Malé dítě z Třeboně,
sedí mámě na klíně,
vyrostla z ní malá dáma,
která měla mámu ráda.
Když ji padl šestý rok,
udělá snad dnes poslední krok?!
Malá leží v nemocnici,
v budově pro nemocný,
táta je po opici,
nevydržel to utrpení.
Dnes stojím u hrobu
té malé holčičky,
zemřela ve špatnou dobu,
ubohá duše sestřenky...
Autor Pájík, 15.09.2005
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stačí jenom doufat a věřit v soud ( báseň moc pěkná...)

19.09.2005 19:05:00 | Nicolca

bude to dobré...

15.09.2005 20:24:00 | jarkaj

Taky držím palečky=) snad to dobře dopadne..

15.09.2005 19:01:00 | makretka

Doufám a držím palečky, aby ta operace dobře dopadla.

15.09.2005 18:58:00 | NikitaNikaT.

hm, moc smutné

15.09.2005 18:57:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí