Můžu dál?

Můžu dál?

Anotace: Dáme si panáka?

Přišla a mluvila
smála se a dováděla
plakala a hodně pila
seděla a hleděla
co říci chtěla - nevěděla

tak čau já se stavim
a pak ti všechno povim
napíšu a zavolám
sem moc ráda že tě mám
Autor Akyš, 25.11.2008
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí