Chobotnice na hřbetu jednorožce

Chobotnice na hřbetu jednorožce

Anotace: Mno. Co k tomu říct. Snad jen že ty sekce jsou tady dost svazující

ze šedi velkoměsta
zadušeného davem jednotlivců a dvojic
vystoupil jako obraz surrealistův
ciferník šedočerných hodin

a my
nejsme jako Romeo a Julie
spíše jako Freytag a Berndt
pár nerozdělitelných
co marně hledá záminku k rozkolu

kolem našich boků
obtočilo se chapadlo pregotické chobotnice
a pak ti něžně pohladilo šíji
i nechalo po ní stéct
svou jedovatou vášeň
ty přestala‘s mě vnímat

jsme bárka v oceánu
čistě černého bahna
nepotopitelní asi tak
jak nepotopitelný byl Titanic

vrýváš do mě svými biorytmy
oktagramy splývající ve tvar srdce
tvoje oči
ne nepodobné zraku co má vzteklý mýval
já ustrnul jsem a hlavu zvrátil
ciferník co neměřil čas
se na nás krásně díval
Autor BaD, 28.11.2008
Přečteno 253x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, 6thSun, enigman, Dota Slunská
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má šťávu, nechá přemýšlet a rozvíjet fantazii a navíc se jen tak z paměti nevytratí. Pro mě výborné!

28.11.2008 10:12:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí