Zahrajem si na dědu

Zahrajem si na dědu

Anotace: mému nejmilejšímu dědovi,kterej nedávno odešel na věcnost. Takové psaní do nebe.

odešel jsi tam v dál
Kde už nemůžu si s tebou hrát
Pouštět draka
Stavit loď
Lovit ryby,
Opravovat plot.
Prázdné místo na sezení
Ale bylo to vysvobození
Protot duši už tak mrtvého těla
Jenže já bych tě tu potřebovala...
Když odešel mi táta
Zbyl jsi tu ty
Je to velká ztráta
Kdo bude mi říkat pohádky?
Buď silná princezno,
Vždycky si mi říkal
Na to jak rostu
S radosti si se díval
Měla jsem tě ráda
A teď mě mrzí
Že nepřišla jsem dřív
Abych se s tebou rozloučila.
Stále s tebou mluvím
Do nebe se dívám
Jít dál se bojím
Ale pomalu procitam
Tak píší ti do nebe Poslední slova
Placu,slzy utíkaj sami,
Nejsem z železa
Myslet na tebe budu stále
Na všechny strávené časy
Tvé tělo dáme vodě
A ty mi ve spaní budeš hladit vlasy.
Autor CubbaLibbre, 28.11.2008
Přečteno 250x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, padající do neznáma, Paulín, Teny
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí