Feminimum

Feminimum

Anotace: ...

Přes odpor k mužům,
znásilní raněného letce.
Pak zapne si košilku,
jen tak a lehce.
Odchází bez výrazu...
Zasněná zakopla,
upadla na zem.
V šoku jde domu,
nemůže klidně spát.
Nejsou to výčitky,
nebude se kát.
City jdou stranou,
chce další sex.
Rozverná košilka...
žádný raněný...
zklamání...
vztek...
náprava...
kostel...
jeptiška...
amen...
Autor Phixx, 29.11.2008
Přečteno 447x
Tipy 4
Poslední tipující: v.hercik, enigman, teranosaur
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí