Ona

Ona

Anotace: ta, pro kterou svět nebyl jen místem naplněným bolestí...

Stvořená,
zárodek z mořské pěny,
co snaží se najít cestu,
v životě co chce vidět změny.

Narozená,
svět co okolo prohlíží,
vidí dobré a špatné,
s hlavou vztyčenou pohlíží.

Probuzená,
z růžového snu,
podruhé naopak z letargie,
navenek tichou vodou,
v nitru však břehy myje.

Pochovaná,
na louce plné květin,
s úsměvem na tváři,
účel co prostředky světí.

Nezapomenutá,
co jednou tady byla,
jediné přání měla…
památka aby po ní zbyla.
Autor ND_, 29.11.2008
Přečteno 276x
Tipy 8
Poslední tipující: kikis, enigman, jedam, Simísek, Tacca, Květa, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Připomnělo mi to jednu píseň od Wanasťáků..taky takovou hezky bolavou

29.11.2008 21:33:00 | Květa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí