Sněhulák

Sněhulák

Anotace: ....staví se v zimě..

V napjatých nočních akcích
říkáš mám tě ráda
stavíš sněhuláka a nemáš sníh
jen s panem Alkoholem se dostaneš
do sněhem zaplněné hrobky

POzdějí pochopíš
POzději porozumíš
Horko tě neutopilo
Horko tě zachránilo
Horko ti zbořilo sněhuláka..
Autor Tvůj kamarád Kodein, 01.12.2008
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí