Smrt

Smrt

Anotace: ...

Srt je důležitá část života,
každý z nás s ní počítá.

Je to dáma v černé kápi,
temné oči pod ní svítí,
v levé ruce kosu drží,
kařdý z nás se jí trochu bojí.

Existují sebevrazi,
co sejít se s ní chtějí,
ona ale úmyslně nepřichází,
protože Nebe ani Peklo
je prozatím nechtějí.
Ale šťastlivci by se tu našli,
co se s ní sešli.

Krásná dáma,
v černém zahalena,
s hlasem jako vichřice,
ale také lepším, než kdejaká slavice!

Stačí zasvětlem jít,
a do očí si jej nechat svítit.

Pak nastane tma černočerná,
pokud se neobjeví blankytně modrá,
ale pekelně rudá,
Nebe mu neslouží,
do Pekla zkoušku složí.

Tohle povídání o Smrtce končí,
ji ale nikdo neumlčí.

Všechny nás přežije,
a taky zabije.

Nikdo ji nenahradí,
ona je jedinečná svou paličatostí!!!
Autor ZuzInQa, 01.12.2008
Přečteno 425x
Tipy 2
Poslední tipující: lucajda89, Agniezka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pořád nechápu jak se vylučuje zajímavé a hezké...

16.05.2009 17:52:00 | Já Esther Ruth

uplně kráásnééé:)jen piš dál takové básničky se mi uplně moc libííííí:):)

07.03.2009 22:00:00 | Vanesska

zjímavá.... ale pěkná

28.01.2009 20:13:00 | lucajda89

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí