Konec...

Konec...

Anotace: Jedna etapa myho života

V sobě zmatek, v srdci prázdno..
naše divadelní představení je u konce...
S naivností malý holky věřila jsem našim snům,
chtěla jsem navždy zůstat s tebou jit vstříct všem dnům..
Nejsem však,tak silná..
Nedokážu dál vzdorovat osudu..
A proto má lásko..nikdy, nikdy už s tebou nebudu.
Nejde to dál pořád jen samý chyby..
a po nich??
...sliby a sliby...
Nekonečná smyčka propleténého "my"
jenže ted skončily naše sny..
možná je to moje chyba..jenže já jsem jaká sem..
Autor Natalie Kolářová, 17.09.2005
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný, smutný

17.09.2005 18:46:00 | Melfëa

Jsi jaká jsi a tak to má být...Krásně napsaný a vyjádřený..

17.09.2005 18:17:00 | makretka

radím Ti - utíkej!!!

17.09.2005 18:13:00 | jarkaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí