Lidské ragú

Lidské ragú

Anotace: ..Na kolena, na kolena, na kolena, na kolena...

Chtěj si zout boty do dlaní
Šlapej bosky mletými střevy
Vlastní bratr tě mečem poraní
Nech si pro něj krvavé výlevy

Věrba tě stejně donese k smrti
Za lásku lásku, za lásku zlost
Peníze jsou v nás- ospalí škrti
Trháme si orgány pro radost

Ulice plna střepů beznaděje
Odlesk té země pod měsícem
Kotníky v krvi, leč každý se směje
Živí tam, jo a mrtví teda sem

Zatni poslední pár zubů - dásně
Stezka pro vrahy je téměř pasé
Sic nohy nesekané na malé třásně
Toreador však dorazil své prase

Jak směšné jsou některé krvohody
Ti lepší je absolvují v kleče
Zapni rozum než vyjdeš v zimě na jahody
Je lepší, když krev v tobě teče
Autor Mladý pán P., 02.12.2008
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí