Zvraty

Zvraty

Anotace: ... a závratě za vraty z vaty

Zvednu prst - ty jsi štěně
- co v hlavě se ti sestaví?
Obrázek z larev na stěně
- praští s tebou do trávy...

Podám ti růži z krepu
- co ty na to slečinko?
Kus hadru místo květu
- požužlaný malinko...

Pošlu ti voňavý dopis osobně
- poddáš se mi moje děvčátko?
V slovech jsou vraždy srdcově
- prodám nás ďáblu nakrátko...

Vložím ústa má do tvých úst
- nevíš kudy kam, polkneš mě?
Neočekávání vyhrává, chci růst
- místo údivu raději hlaď mě...

Namířím ti kamaráde na čelo
- nevěříš nebo uhneš zbaběle?
Smrt přichází i když je veselo
- tento život je jen o tělech...
Autor Mladý pán P., 02.12.2008
Přečteno 254x
Tipy 10
Poslední tipující: Mademoiselle Drea, Romana Šamanka Ladyloba, Holis, hanele m., Mbonita, HarryHH
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tahle se Ti povedla.

28.01.2009 23:12:00 | Mademoiselle Drea

ta předchozí mi moc nesedla, myslím obsahově - ta krev a střeva a tak - tadle pro změnu jo - četla se mi moc dobře :o)

02.12.2008 13:28:00 | hanele m.

o hrdinství
se málo píše dnes
ovykle po smrti
pak přijde na přetřes ...

02.12.2008 11:42:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí