Konec

Konec

Anotace: moje prvotina...

Prodírám se trním
brzdí mě, drásá mě
Únik není řešením
zlo vychází zevnitř mě

Má duše černá je
jako noc za úplňku
Mé srdce nikdy neroztaje
Nikdy

Vidím děs ve tvých očích
z čeho máš takový strach?
Snad ne ze mě, vždyť není důvod
nemusíš být v obavách

Brzy skončí život můj
a to tvojí rukou
Neváhej, nebojuj
zastav zlo v mých rukou
Autor Strife, 02.12.2008
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí