Láďovi

Láďovi

Anotace: další pokus o sonet

Sbírka: Bláznovy sonety

Jsi sám, jak Quijote ve svém boji
ač Sancho Panza s tebou jde
to průsery se k tobě pojí
a po hřbetě dostáváš tu zde

Však každá rána na hřbet tvůj
je jak živá voda princi
co hlavu mu tnul vládce můj
vstane nový "Laco" Vinci

Perpetuum jsi nestvořil
nezískal jsi slávu
leč hlavu nikdy nesklonil

Dílo tvé tě přežije
stopu necháš světu
až věčný chlad tě poleje

22.7. 2007
Autor Zasr. romantik, 03.12.2008
Přečteno 373x
Tipy 5
Poslední tipující: ziriant, Házté, Jin, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...je to dobré,pro mne fajn,ale...vždy je ale...jednou napíšeme super slam

03.12.2008 00:36:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí