Cín

Cín

Anotace: jsi-li jak šedá myška, které si nikdo nevšímá, pak věř, okolo se baví jen o tobě

Ze všech stran mě obklopili
cínový vojáčci co na válku si hráli.
Útok na mě čtyři odtroubili
a ostatní se jenom smáli.
Jak bránit se takové přesile,
když na vás s bodci běží?
Připadá vám také tak nemilé,
A to vaše tělo na koberci bez pohybu leží.
Usnul jsi a sny se ti snad zdají.
Na bitevním poli se teď oheň vznítil.
Vojáci okolo prohráli, protože tají.
A můj koberec od nedopalku chytil.

Vojáci mě svou válkou probudili
A život tak nevědomky zachránili.
Autor snupicek, 03.12.2008
Přečteno 274x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, Holis, Douša, NikitaNikaT., Psavec, Mbonita, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fíha, něštěstí v štěstí... štěstí v neštěstí...

03.12.2008 12:34:00 | NikitaNikaT.

...jo beru... (nerad to dělám veřejně,ale máš tam překlepky,to mívám často)

03.12.2008 00:57:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí