Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: Ty víš, že bez Tebe to nebudu já. Tak mě mrzí, že jsi mi neřekl v čem jsem se změnila, nebo proč jsem jiná, vím že si tohle nikdy nepřečteš, ale SCHÁZÍŠ MI! :(

Proč si mě opustil, když Tě tak potřebuju?
Nechal si mě samotnou, nechal si mě plnou hněvu.
Byli jsme spolu každý den,
čekal si na mě, šli jsme ven.
Velbloud, čajovna, hlavně že s Tebou.
Naše rozhovory, co mě za dech vždycky berou.
Jsou pryč, tak jako Ty,
byli jsme to my,
vždycky já a Ty.

Tvoje podpora na všech soutěží,
čas s Tebou vždy tak běží.
Byl jsi pro mě opravdový přítel,
co moje slova, moje věty, pořád slyšel.
Proč si pryč?! Proč si odešel?!
Nikdo jinej, krom Tebe se do mého srdce nevešel!

Nevěřil si mi, či co...nevím.
Chybíš mi, nic nevidím.
Krásu dne, krásu světa.
bez Tebe je všechno smutný..
má poslední věta?
Autor Leonkaaa, 03.12.2008
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeronym., Zasněný básník, BARBYE
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jenže to byl nejlepší kamarád :(

06.12.2008 21:51:00 | Leonkaaa

:) To bude dobrý.....zase přijde něco novýho, a budeš šťastnější :)

04.12.2008 15:33:00 | Zasněný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí