Bezejmená

Bezejmená

Anotace: i taková je láska

Bezejmenná

Peníze dojdou, pak není co na sebe
Má milá ta práce, ta je tu pro tebe

Všechno mít budeš, co koupíš zaplatíš
Má milá s prachama ve světě se neztratíš

Už žádné krádeže, lži a kšefty
Má milá obleč se a nalakuj nehty

Červená barvička, ta ti tak sedí
Stehýnko z pod sukně na chlapy hledí

Směje se na ně tvé krásné tělo
Odhrň vlasy a utři zpocené čelo

Pochop, že život je labyrint klikatý
Zadarmo bez prachů nekoupíš, nedá ti

S prachama špatně je, bez nich ještě hůře
Má milá pochop já prodávám kůže

On tobě prachy a ty jemu dáváš
Má milá neříkej s kým vším tu spáváš

Ukaž se, podstrkuj, poodhal raménka
Knoflíky rozepni až spadne ti halenka

Peníze vydělej a život zaplať si
Netvař se nevzlykej co to máš za práci

Má milá však pozor dej
a hlavně se usmívej

Kolínka odtáhni
Jen nikam nespadni

Rybky se polapí do skrytých sítí
Jak skončí chudinka která se chytí?
Bez prachů na cáry určena k prodeji,
Všechno ji seberou pasáci zloději…
Autor ivanka777, 03.12.2008
Přečteno 225x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Borecká, Holis, Psavec, Dračičák, labuť, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dýchl na mě smutek a pocit beznaděje, ale věřím, že to je jen báseň.... Hodně bolavá, ale povedla se Ti.

03.12.2008 14:20:00 | labuť

Vítám tě mezi námi mlaďochy, kteří jsou tu krátce.
Doufám, že určitá ponurost v tvých veršíkách je jen póza, svět je krásný i když někdy stojí za ...

Piš, piš, piš! Těším se na další kousky. Držím palec.

03.12.2008 13:56:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí