stalo se

stalo se

Anotace: nevím co bych k tomu... nikoho nenutím to číst :)

Ozářila mě
Xenonovými světly
Mířila ke mně
Nezpomalovala
Setkali jsme se
A odhodila mě jak hadr.

Byla v tom síla
Nevím kolik koní
Vrátila se
Bylo jí to líto
Brečela
Ať neodcházím od ní

Seděla u mě
Držela mou ruku
Ozářila mě
Provinile smutným úsměvem
Miluje mě
Dokud neumřu
Autor tooc, 03.12.2008
Přečteno 290x
Tipy 7
Poslední tipující: Lady Carmila, Romana Šamanka Ladyloba, Isobel, jedam, WAYWARD, Jana M., maranika
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nebo dokud tě nesrazí znovu a znovu k zemi...

...skvělé dílko...

vážně...dějem je skvělé a opět krásně vyjádřena myšlenka...

nevím co dodat:-)

17.02.2009 01:12:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí