Generace

Generace

Anotace: bohužel, po shlédnutí jednoho krutého videa natočeného pro zábavu....

Minuta po minutě, hodina po hodině
Tolik neznámých tváří v mé rodině
Jak tlustá kniha o jednom listě
Čas snad dobíhá na stejném místě

Rána vzešlá z vášnivého nicnedělání
Malými krůčky k velkému odhodlání
Díky naší době na věky uchovaná
V jedné lajně uštěpačně obdivovaná

Překonávat vyšší cíle
Když rozbil jsem mu brýle
Ty ´s ještě na kolej rovnal zátky
Pryč jsou ostýchavé začátky

Studené zdi obklopují mne
Nepřestal jsem i přes jeho ne
Ta radost slyšet prosícího
Den nepočítám od desetitísícího

Svět mohl být snad i jinačí
Život můj rovná se s jepicí
Z ruk´ vymkla se nám zábava
Konec srandy.Čeká mě poprava!
Autor Breakthru, 04.12.2008
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí