Milovat je lidské

Milovat je lidské

Anotace: ze surrealistické básně je odvozen její název

Dívka se zlatým hlasem
zpívá píseň pěnkavy,
chlapec s modřínovýma očima,
opadá z něj stydlivost
a políbí dívku,
které se zadrhne hlas
na úpatí výšek
***
nad jejich hlavami
se vznáší láska
**
milují
*
jsou legendou
První Milujicí
(lidé)
Autor Tomáš Přidal, 05.12.2008
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí