Opojení

Opojení

Anotace: Troška poezie u zlatavého moku

Opíjím se nejistotou
stejně jako štamgast pivem
s chutí krásně orosenou
a dokonalým řízem.

Hořkost piva
je jako můj život,
zmizím ze světa jako pěna
a zůstane zde jen hukot.

Pak až všichni vystřízliví
a zmizí jim černé okno,
vzduchem bude vládnout zapomnění
a budou vítat nové jitro!
Autor boomslang, 05.12.2008
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zdá se, že chytrá voda má blahodárné účinky. ST! za obsah. Mi se to líbí.

08.12.2008 06:30:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí