Krám půlnočních lásek

Krám půlnočních lásek

Anotace: ..kde stesk zrcadlí se o očích ospalých plavovlásek..

.
Zkřehlými prsty
Změklými
Pokorou
Zatrpklá paní
Do celofánu
Balí
Zbytky
Přízemných snů

Třesouc se
V rytmu
Drtících kol
(-Staví se nové
Ráno-)
Po dlažbě
Umazané
Od slz
Pohozených
Letáčků
Hlásajících
Mír v duších kajícníků
Přichází
Mladý muž

Plavovlasé
Děvče
Od protějšího krámu
Připálí si
O dohořívající
Svíci
Svou poslední

.
.
.

Hodiny na kostele
Odbíjí půlnoc
Hříšných srdcí
Stínů
Čas
A v šeru
Doutnajících chtíčů
Zní její
Lhostejně
Žádoucí
Hlas

„Pro dnešek
Nezbylo víc
Slov
Doteků
Litujeme
City se již vyprodali

Nashledanou pane

Zavíráme“

***

Uprostřed náměstí
Ještě nezačalo sněžit
Pod stromečkem
Rozsvíceným
Zlámanou lidskou nadějí

V tom nelidském mrazu
Osamění
Jen ti milující se

Přežijí
.
Autor lennerka, 05.12.2008
Přečteno 284x
Tipy 13
Poslední tipující: snupicek, blue, Bíša, Myrja, Psavec, labuť, její alter ego, enigman, voedor
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná:-)

04.01.2009 21:50:00 | Agnees

je krásná...

a studivá ale na konci je veliké teplo..

jako když dáte dlaně blízko svíčky

jako z polibků

jako z očí

...je krásná, Dani :)

05.12.2008 23:32:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí