Etuda...

Etuda...

Jak baletka tančím sněhobílou pěšinou,
nevinně zakopávám o černé smutky,
tón krásy kde fantazie nehynou
zahazuji své předsudky,

jak lehce je mi na špičkách,
i když nohy se mi lámou,
ach - jak jsem unesena klamnou fámou - toho zdání -,
že život je jedno velké hraní,

po tónech, pod tóny
tak ladnými, jako křivky vašich pohledů,
linií cest k cíli,
jež se terčem mýlí,

tančíc na jehlách bez bolesti,
to je asi to stěstí,
- černobílých lestí -
Autor padající do neznáma, 05.12.2008
Přečteno 255x
Tipy 9
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, Lenullinka, MishaX
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

12.12.2008 21:45:00 | Romana Šamanka Ladyloba

tak tahle mi vzala dech, ... *

05.12.2008 18:03:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí