Hvězda

Hvězda

Anotace: Dej bacha ať něco ve svém životě nepropásneš....

Sbírka: Jen blázen křídla postaví

Hvězda

Noc objímá chladný děšť
a mléčná dráha pohasíná
Vyhaslá hvězda padá zpět
na zem, kde touha zbývá
do močálů vyprahlých cest

Tam, kde nevedou kroky tvý
kde slaný vodopády skály ničí
A kde kapka slz se snadno roztříští
Tam nikdy hvězdu jasnou nespatříš

Tisíckrát po dlouhá staletí
do nebe i tvá dvězda uletí
po čase snad pochopíš
že stačilo tak máo chtít
Už nesvítí do oken tvých
už se nedívá jako dřív
V pavučinách lží hvězda umírá
stalo se co se mělo stát

Mraky klamou nás a krátí čas
kapičky dešťový vody míchají slzy s nářky
a teď zas
A co ty ostatní ty hvězdy na nebi
ty nejsou pro mě jsou snad vyhaslý

A noc objímá chladný déšť
dráha mléčná pohasíná
Má vyhaslá hvězda letí zpět
na zem, kde touha zbývá
kde lidé nevěří když hvězda padá
že si mají něco přát
Ale kde kapka slz se snadno roztříští
Tam nikdy hvězdu jasnou nespatříš....

Tisíckrát po dlouhá staletí
do nebe i tvá hvězda uletí
po čase snad pochopíš
že stačilo tak málo chtít
Už nesvítí do oken tvých
už se nedívá jako dřív
V pavučinách lží hvězda umírá
stalo se co se mělo stát
Autor AndyKo, 05.12.2008
Přečteno 417x
Tipy 7
Poslední tipující: Anejet, Emma Kulíková, Squat_the_world, jedam, a_tao, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už se stalo:) ale naevadí, koneckonců, vše je pomíjivé.

06.12.2008 19:50:00 | Squat_the_world

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí