Svět pesimismus

Svět pesimismus

Anotace: ...

Intuitivní výhled z okna zkázy
předpokládá pád vznešeného oka,
co vidí hromadnou destrukci lidstva
žijícího v souladu s výšinami mraku.
Kapka nadějě vysychá potají,
nikdo netuší, jak vážně se tváří osud.

Laxní životy proplouvají vlastní existencí
bez pocitu viny.....
A zvláštní egoismus rozhodil světem sítě,
do kterých se chytají kapři denní rutiny
a utažené kravaty krků podvodů
si vykoupily šanci uspět ve výběrovém řízení.

Utopické myšlení bohémů
rozkvétá v luční kopretinu slunce
a užívají si a vysmívají se všem,
co hrotí svět až za hranice bláznovství...
Autor Phixx, 06.12.2008
Přečteno 242x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám pocit, že jsem v kostele... "o)

06.12.2008 11:04:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí