Stačí říct, že můžem víc....

Stačí říct, že můžem víc....

Anotace: Společná práce :) Něco jako feat. v muzice :D:D Takže Dev_LAT feat. Hantec :)

Klidně by bylo možný říct,
že jednou můžem víc ...
třeba vzlétnout...až na měsíc,
malovat křídami do ulic...
a smát se z plných plic....

Při všech těchto nápadech,
máme něco svýho,
...společného,
...jedinečného.
uvěřit snům a intuicím,
jen tak...
zapalovat plameny svícím.

Pochytat strach a odvahu,
jen se nebát skočit...
rychle..
zároveň pomalu..
začlenit se do davu...

Skočit do snů mužeme po nohách i po hlavě,
jednou se jistě potkáme.
Náhodou na přechodu, 
chytneme se za ruku.
Budem šeptat zažité fráze,
budem si žít celkem šťastně....

Není čas se ptát,
prostě se budem jenom smát,
na noční oblohu koukat
a písničku budoucnosti si broukat...
Autor Dev_LATea_princess, 07.12.2008
Přečteno 309x
Tipy 7
Poslední tipující: Mademoiselle Drea, csieksbo, Hantec, Gabi, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezké.

06.01.2009 23:28:00 | Mademoiselle Drea

Líbí... ST

16.12.2008 22:55:00 | csieksbo

Proč nemužu psat taky tak dobře? =D

07.12.2008 11:49:00 | Gabi

...líbínková

07.12.2008 09:11:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí