HOŠ ÍÁ-NNÁ

HOŠ ÍÁ-NNÁ

Anotace: - Bludné proudy -

Sbírka: Bludné proudy

.

Hóš íá-nná

tichem prolíná odlesk slov
stříbřitý jas na hladině živoucích vod
opomínaný Boží symbol
dar pro všechny
tolik marnotratně a bez rozmyslu zneužívaný
v neuvědomělé potřebě podivné lhostejnosti

potřeba své duše ozdobit
nepochopitelnou směsí líčidel
ke zmatení všech
být jiným než ve skutečnosti jsem
aniž si vlastně uvědomujeme proč ten klam

BÝT JINOU . . .
BÝT JINÝM NEŽ JSEM

tichem prolíná odlesk slov
Hóš íá-nná
mám na svých rtech
Hóš íá-nná
mám ve svém srdci
Hóš íá-nná . . .
pronáším za všechny
o adventní neděli sedmého prosince

.
Autor Těšínský, 07.12.2008
Přečteno 323x
Tipy 4
Poslední tipující: WAYWARD, Churry
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dobře napsáno

07.12.2008 13:06:00 | WAYWARD

...symbol marnotratně zneužívaný...přesto, mnohdy tou poslední nadějí...

07.12.2008 11:44:00 | Lota

Díky..."o)

07.12.2008 11:38:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí