Lidská...

Lidská...

Anotace: ...

Lidská hloupost,
most - obkrouhlost...
Překročila řeku mořských vln,
co vítr je jich pln a
utíká směrem vyplašených lidí nenarozených.

Lidská slepota,
zeď - obnažená nehoda...
Spatřena nevidomým slepcem,
co s naivním chlapcem
otevřeli obchod s řetězy spásy.

Lidská závist,
frnty - člověka davy...
Ušlapaly tisíce srdcí
a s páskou zakrytých očí
prozírají přes mrtvoly světlo.
Autor Phixx, 07.12.2008
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí