ticho......prosím

ticho......prosím

Anotace: takových pár pocitů vykřičených šeptem

dneska
nechám jen tak běžet čas.......
co nedal se podplatit,
dnes nezavolám ,nenapíšu
nechám to všechno odeznít
jsou to jen slova mezi námi
a pár horečnatých objetí
pár dnů na vrcholku slávy
v Tvých očích ,krajině srdeční....
jsme jen malí páni ,v tom světě kolem nás.....
vše je dávno daný-své tempo má i čas.
mé srdce má dny tmavé
a duše bloudí po poušti,
co nám se ještě lásko stane?
Autor cheleos, 08.12.2008
Přečteno 281x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Marfuša, Kristine Clary-Aldringen, Psavec, danaska, labuť, Tacca, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý vstup. Zdravím

08.12.2008 20:22:00 | Marfuša

Pěkný úvod, vítej.

08.12.2008 15:49:00 | Psavec

Hezká básnička. Vítej mezi literáty.

08.12.2008 14:56:00 | danaska

...vítej na literu :-)

08.12.2008 13:56:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí