Deník

Deník

Anotace: Podle deníku se pozná charakter a možná taky trápení... Pozor na žiletky....snad si to ještě holka rozmyslí... Dívčí srdíčko je plné tajemství a málokdo jej pochopí...

Sbírka: Jen blázen křídla postaví

Deník

Říkáš si, jak ten čas letí
panenky už v koutě leží
v krásným rámu obraz tvojí duše
a v deníku zbyly jen krátký verše

O půlnoci v paneláku
tam někde v přízemí
ukrýváš svůj strach
z žiletkou v zápěstí

Dveře od domu zavřený
máš pocit, že tě dovnitř
už nikdy nepustí

Utíkáš, utíkáš dál
kam až pustí tě, pustí tě tvůj strach
V jizvách příběhy, jak z deníku vypsaný
Utíkáš, utíkáš dál
bojíš se, že strach tě pustí dál

V lese nejsou okna
do pokoje, kde hudba hrála
Tam venku není máma
v pokoji, co jsi spala

Máš hrdost i sílu, tak neprohrávej
ten nejkrásnější z bojů…
Autor AndyKo, 08.12.2008
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: CyaNide
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí