Bílá křída

Bílá křída

Anotace: ach to krásné bolavé stáří

Bílá křída

Dívám se dívám na tvář tvou
Jak tisíce chvil v ní tančí
Jak každý kdo prošel
Zanechal stopu svou
A ostrým nožem mnozí ryli

Říkáš jim vrásky
A tváříš se smutně
Chtěla bys tvář
Jakou dítě má
Však čas si dál čmárá
Křídou svou bílou
A neúprosně se hlásí o to
Co mu náleží

Chtěla bys ubrat pár let a dní
Chtěla bys zase bez vrásek být
Jít životem dál.

Chtěla bys ubrat těch vzpomínek
Co vrásky prohlubují
Kdy bolest je strnulá
A vždy vrývá zase znova
Datum dne dnešního

Oči jsou studánky
A stopy kolem nich
Z tebe dělají dámu
Tu která žije nad propastí
A ví kam jít
Když bolest opět do tváře ryje
Autor ivanka777, 08.12.2008
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: hezule
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí