Tak jako...

Tak jako...

Anotace: Mé drahé W

Tak jako oheň,
máš v sobě sílu.
Tak jako oheň,
jí pliveš na svět síru.
Tak jako oheň,
zchládí tě voda.
Tak jako oheň,
bývá tě škoda.
Tak jako oheň,
povstaneš z popela.
Tak jako oheň,
žere tě nevěra.
Tak jako oheň,
k zemi si připoutána.
Tak jako oheň,
bílá si vrána.
Tak jako oheň,
zpíváš svou píseň.
Tak jako oheň,
svírá tě tíseň.
Tak jako oheň,
plamen máš v očích.
Tak jako oheň,
blýskáš jím v nocích.
Tak jako oheň,
vlají ti vlasy.
Tak jako oheň,
tě volají hlasy.
Tak jako oheň,
chtěla bys křídla.
Tak jako oheň,
drží tě zřídla.
Tak jako oheň,
si pálivá.
Tak jako oheň,
si žárlivá.
Tak jako oheň,
divokou máš duši.
Tak jako oheň,
ti červená sluší.
Autor ShootingS, 08.12.2008
Přečteno 247x
Tipy 2
Poslední tipující: páááááááá, Rolnička
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..pěkná..

10.12.2008 10:10:00 | páááááááá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí