Zpívání do nočního klidu

Zpívání do nočního klidu

Anotace: Nostalgická báseň o... možná o lásce.

taky sis poškrábala prsty o trnovou korunu?
taky si klečela nad záchodem
když jsme to o Silvestra přehnali?

ponoř ruce až po lokty do horkého vosku
a nech ho skapat do mých uší

posbírej listí, co opadalo z topolů
a smyj si o ně rtěnku
zavaž mi mašlí ruce za záda
a pošli mě uvařit čaj

taky je ti smutno
když po okně teče déšť?
taky se ti slunce skrylo za roh?

podej mi ruku
půjdeme do kina na loňský propadák
a budeme se smát sami sobě

třikrát obejdi poslední blok
a čekej za křovím
než si tě najdu
a budeme za nočního klidu nahlas zpívat

jen ať si Vomáčková přijde…
Autor BaD, 09.12.2008
Přečteno 315x
Tipy 5
Poslední tipující: Myrja, jedam, saddova, enigman, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí :)
Hej , mě spolubydla řiká taky Vomáčková...ale já nikam chodit nebudu :)))

09.12.2008 17:28:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí