Nezapomene?

Nezapomene?

Anotace: Taky máte strach, že někdo na kom vám zaleží, na vás zapomene?

Až budeš pomalu odcházet,
tak na mě nezapoměň.
Chci Tě v myšlenkách provázet,
ač na samém konci je prohlubeň.

Znovu se zrodíš v dnešní svět,
dáš všem jasně najevo,
že jsi mezi nimi zpět,
ač to dlouho trvalo!

Ale kde jsem nyní já,
kde je ona myšlenka na mne?
Snad, snad mě opět pozná
nebo si už nevzpomene?

Mám strach z toho rozloučení,
kdy nevím, co nás čeká,
co zůstane v zapomnění,
co nového nás zláká?
Autor boomslang, 09.12.2008
Přečteno 254x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Alasea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myšlenkové...

10.12.2008 12:26:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí