DEPRESE 95

DEPRESE 95

Anotace: jedna z prvních a špatný den. Myšlenka na to proč jsme vlastně tu.

Sbírka: NeBásně

Obloha bouří
a já mám strach,
z toho, že hrůza,
ta hrůza svírá nás.

Svírá nás v žmolky
a tlumoky hnusu.
Já nemám je rád,
tak utřu si pusu.
Tu pusu,
co máčím si v kusu
tohohle hnusu.

V tomhle žít nechci.
Já chci jen spát,
a malým děckem
tím chci se stát.
Autor novcus, 09.12.2008
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí