Myšlenky

Myšlenky

Anotace: Taky se vám občas stane, že se přistihnete v okamžiku, kdy jste takzvaně mimo? a snažíte se soustředit nebo přemýšlet ale myšlenky jsou fuč?... mně se to stává dost často....

Mé myšlenky v hudbě se ztratí,
ten Mozart byl vážně velikán.
Tu a tam jedna se vrátí
zbytek je tóny spolykán.

Mé myšlenky utonou na hladině,
fantazii se meze nekladou.
Sítěmi vodník je pochytý líně,
aby je vystavil s veškerou parádou.

Mé myšlenky vylétnou ušima ven,
když mlčky dívám se na západ.
Není nic krásnější, než když končí den,
já s pusou dokořán zůstávám stát.

Mé myšlenky po stěnách běží
na fotky z dětství se zadívám,
do těch dob vrátím se stěží,
přesto tak ráda vždy vzpomínám.

Někdy je fajn na chvíli zastavit,
dát vale veškerým otazníkům.
Odpojit obvody, na chvíli snít,
vychutnat si sílu okamžiku.
Autor Flamy, 09.12.2008
Přečteno 317x
Tipy 15
Poslední tipující: snupicek, J.U. Ray, maena, Holis, Churry, NikitaNikaT., Mbonita, WAYWARD, Albertinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...síla okamžiku je život,ale i...

09.12.2008 23:50:00 | WAYWARD

Každý má právo být občas tak nějak mimo :o)

09.12.2008 23:05:00 | Albertinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí