Pojď

Pojď

Anotace: .....pomocná ruka.....

Jsem vyprahlý
potřebuju pít
mám žízeň
dej mi svou přízeň

lakomá,mstivá
nelítostná ale hravá
pícháš jak bodláčí
svou hlavu radši otáčím

nechtěj být jak uragán
co zabíjí
ze staré kůže vylítni
a světu se nabídni

chceme Tě,chci Tě
tak si mě prohlídni
bodláčí nech být
dej do očí si smích

pak budu se moci dívat
na dva obláčky
co srší z nich tolik lásky
odhoď šálu smutku
podej mi ruku
povedu Tě kam budeš chtít...
Autor Quigleika, 10.12.2008
Přečteno 472x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, BArBArKO, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, WAYWARD, NikitaNikaT., atty, Mbonita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy lidé píchají víc, než jenom bodláčí...

10.12.2008 10:01:00 | NikitaNikaT.

krásná básnička..je v ní tolik citu...

10.12.2008 09:35:00 | atty

podat ruku je někdy víc jak všechno zlato světa...

10.12.2008 08:26:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí