Prešľap...

Prešľap...

Anotace: hm...trošku pritiahnuté za vlasy...

bol si tak sebavedomý
a ja nesmelá
vravím:toto sa nerobí,
ale som už dospelá.

pod opojením alkoholu,
a dobrej nálady,
dával si mi radu
uprostred zábavy

na gauči vyložené nohy,
oči k očiam,pery k perám,
všetko zakázané sa dovolí,
a nepozná sa slovo "nehrám".

a na druhý deň výčitky svedomia,
ved ty nie si sám,
čo na to tvoja žena?
.....
zbalím veci,idem..bye...
Autor maliska, 10.12.2008
Přečteno 288x
Tipy 16
Poslední tipující: radexk, Holis, labuť, Bíša, enigman, Psavec, Ria, Kristine Clary-Aldringen, WAYWARD, Simísek
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

píšeš nějak moc dobře, nejsi náhodou profík?

15.12.2008 09:48:00 | radexk

...máš to za ST

10.12.2008 19:03:00 | WAYWARD

Drž se, mm?

10.12.2008 19:00:00 | Simísek

Když chlapi takový sou a budou. A Vám ženám úděl podlehnout je dán.

10.12.2008 18:51:00 | umělec2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí