...............

...............

Anotace: prostě rýmy...

obloha pokrytá mraky šedými
brání slunci svitu proniknout
až na zem paprsky svými
teplotu nahoru tak pozvednout

chladne země jako srdce tvé
jež škraloup ledu zabaluje zcela
nepustí ho zřejmě z moci své
i kdyby náhle rozmyslet ses chtěla

zemské póly vlastní čepici sněhovou
kde pod slupkou zmrzlou pevná zem
uchovává šanci snad víc než mizivou
stejně jako noc slibuje krásný sen

horká láva v jádru země čeká
podobna citu v osrdí uschovaném
nejednou prorazí a svět tak leká
kéž k stejné chvíli opět se dostanem
Autor certsest, 11.12.2008
Přečteno 220x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí