Soucit

Soucit

Anotace: ..

Pavučinka se rozplétá do okna
jak jemná je až tají se dech
kolik jen ona oček má
nikdo by je nespočet

slunce na ní začíná zářit
v tom okamžiku objevuju soucit
nemohu ji zničit
má v sobě tolik nitek krásy

jak Ty lásko když na tebe slunce dopadne
jsi jako květ který se rozvine
jsi jako poupě co chci utrhnout
však mám soucit s tebou

raději odcházím a užírám se žalem
nezasloužím býti Tvým
raději odcházím co ve mě se děje?
mé srdce bolaví

pro něžnost,pro cit a smutek v Tvých očích
odcházím kam? no tam co patřím
soudit mne nebudeš
jsem totiž klam i lež...
Autor Quigleika, 11.12.2008
Přečteno 254x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, STIMPRE, BArBArKO, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Mbonita, NikitaNikaT., Bíša, LucQa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...realita...chtění,které tolik není...

12.12.2008 11:51:00 | Quigleika

K téhle básni jsem se vrátila... mám skorem slzu v oku. Dál nic nenapíšu... jen povzdech... jak moc rozumím.

12.12.2008 11:06:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí