Sklep nářků

Sklep nářků

Anotace: ...

V rohu stojí flaška rozlitá;
co mi, němá, sklesle vyčítá?

Moje duše do dna dopitá,
každý smutek vrásky přičítá.

Každý smutek vrásky násobí
a já si ve svém
sklepě nářků
dělám zásoby.

Na zimu.

Listopad
Autor DalfaSalfa, 11.12.2008
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: Dračičák, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nenajdeš v pítí
žadný lepší žití...

28.12.2008 20:17:00 | Dračičák

..každá ztráta, znamená nějakou zásobu a naopak..

11.12.2008 17:10:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí