Chvalozpěv na trpaslíka

Chvalozpěv na trpaslíka

Anotace: nemám rád elfy, proto bych všechny jejich (ne)příznivce prosil o komentáře

Užíval si trpaslík, na mrtvých elfech
hlavy jim sekal, sekerou je zneuctil
když na hrobu jim matičky a šroubky
sekyrkou nenápadně poškodil

„Vám se řekne, zneuctítvat,
já nejsem žádný rasista,
však za mrtvé rodiče mé
nenávidím ta vznešená prasiska.“

Kdo se divil? Já tedy ne.
Do zvuků válečné vřavy
se v trpaslíkově poli zorném
meč elfa jménem Korne.

„Hajzle jeden vousatej,
ty sic nejsi rasista, ty jsi jenom xenofob
pavoukovitou sekerou sek jsi elfa,
který byl arachnofob.“

Však hlas elfův najednou vysoký byl,
jelikož trpaslík z elfa jedním trhem
eunucha učinil
Autor 1984, 11.12.2008
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: Rolnička, BArBArKO
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

konec se mi libi ten posledni odstavec...

19.07.2010 16:54:00 | 4LJFilip

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí